Diensten

Kenneth Peeters Bouw & Dakservice is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige dakdiensten voor particuliere en zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring in de dakdekkersbranche bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder het plaatsen van dakramen, het uitvoeren van lood-, koper- en zinkwerk, het onderhouden en repareren van daken, het isoleren van zolders en het plaatsen van dakkapellen en tuinoverkappingen.

Dakramen

Het plaatsen van dakramen is een populaire manier om meer natuurlijk licht en frisse lucht in huis te krijgen. Dakramen zijn er in verschillende maten en modellen en kunnen in vrijwel elk type dak worden geplaatst. Het installeren van dakramen is echter niet eenvoudig en vereist vaak professionele hulp. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van dakramen. Het bedrijf heeft veel ervaring in het plaatsen van verschillende soorten dakramen en kan u helpen bij het kiezen van het juiste model voor uw huis. Ook bieden we deskundig advies over de juiste positie van het dakraam voor optimale lichtinval en ventilatie.

Lood-, Koper- & Zinkwerk

Lood-, koper- en zinkwerk is essentieel voor een goed functionerend dak. Deze materialen worden gebruikt om de dakconstructie waterdicht te maken en te beschermen tegen weersinvloeden. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice hebben we veel ervaring in het uitvoeren van lood-, koper- en zinkwerk. Of het nu gaat om het vervangen van oude goten en regenpijpen, het plaatsen van nieuwe dakbedekking of het herstellen van beschadigde delen van het dak, dit bedrijf kan u helpen bij alle soorten lood-, koper- en zinkwerk. We werken met hoogwaardige materialen en zorgen voor een duurzame en kwalitatieve afwerking van uw dak.

Dakonderhoud en dakreparatie

Een goed onderhouden dak gaat langer mee en voorkomt onnodige reparaties. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice kunt u terecht voor regelmatig dakonderhoud en snelle reparaties wanneer dat nodig is. Het bedrijf biedt een uitgebreide inspectie van uw dak en kan eventuele problemen identificeren en oplossen voordat deze ernstiger worden. Wanneer er toch reparaties nodig zijn, kunnen we snel en effectief worden uitgevoerd. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde dakpannen of het repareren van lekkages, dit bedrijf kan het allemaal.

Pannen daken

Pannendaken zijn een van de meest voorkomende soorten daken in Nederland. We zijn duurzaam en hebben een lange levensduur, mits ze goed worden onderhouden. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice zijn we gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van pannendaken. Het bedrijf werkt met hoogwaardige materialen en zorgt voor een nauwkeurige en kwalitatieve afwerking van uw dak. We kunnen uw dakpannen vervangen, het dak reinigen en impregneren om de levensduur van uw dak te verlengen.

Tuinoverkappingen en carports

Een tuinoverkapping of carport kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw woning en tuin. Het biedt bescherming tegen de elementen en verlengt het buitenseizoen. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice kunt u terecht voor het ontwerpen en bouwen van een op maat gemaakte tuinoverkapping of carport. Het bedrijf werkt met verschillende materialen en kan u helpen bij het kiezen van het juiste materiaal en design voor uw specifieke wensen en budget.

Zolder isoleren

Een goed geïsoleerde zolder kan bijdragen aan een betere energie-efficiëntie en comfortabeler leefklimaat in huis. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice kunt u terecht voor het isoleren van uw zolder. Wij bieden verschillende isolatiematerialen en kan u helpen bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw situatie. We zorgen voor een zorgvuldige en nauwkeurige isolatie van uw zolder en zorgen voor een maximale besparing op uw energierekening.

Platte daken

Platte daken hebben een andere benadering nodig dan schuine daken. Ze vereisen meer onderhoud en hebben een specifieke waterafvoer nodig om wateraccumulatie te voorkomen. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice hebben we veel ervaring in het werken met platte daken. We kunnen uw platte dak onderhouden, repareren en vervangen. Wij werken met verschillende materialen en kan u helpen bij het kiezen van het juiste materiaal voor uw platte dak.

Dakkapellen

Een dakkapel kan zorgen voor extra ruimte en licht in uw woning. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice kunt u terecht voor het plaatsen van dakkapellen. Wij werken met diverse materialen om een dakkapel te maken die past bij uw wensen. We kunnen u helpen bij het kiezen van het juiste type en ontwerp dat past bij uw huis. Daarnaast zorgen wij voor een nauwkeurige en kwalitatieve afwerking van uw dakkapel.

Dakgoot reparatie

Een lekkende dakgoot kan leiden tot waterschade aan uw huis en moet zo snel mogelijk worden gerepareerd. Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice kunt u terecht voor het repareren van uw dakgoten. Het bedrijf biedt een snelle en effectieve oplossing voor alle soorten dakgootproblemen, zoals lekkages, verstoppingen en beschadigingen. Wij zorgen voor een duurzame reparatie van uw dakgoten, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over toekomstige problemen.

Wij staan voor u klaar

Bij Kenneth Peeters Bouw & Dakservice werken we met hoogwaardige materialen en zorgt voor een nauwkeurige en kwalitatieve afwerking van al onze werkzaamheden. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en wordt er altijd gestreefd naar het leveren van het beste resultaat. Wilt u graag meer informatie of een offerte voor een klus aan of rondom uw dak? Neem contact op en wij staan u zo snel mogelijk te woord.